Alege Pacanele

Maniac House

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Maniac House

Maniac House gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Maniac House este un joc disponibil la Fugaso si se adreseaza persoanelor carora le plac filmele de groaza. Veti avea nevoie de nervi care sunt mai puternici ca otelul, astfel incat sa va simtiti confortabil in timp ce jucati acest joc de cazino.

Maniac House gratis joc ca la aparate online

 

Maniac House este un joc care are douazeci de linii de plata cu cinci role. Pariul pe fiecare linie trebuie sa fie de pana la 10 monede pentru fiecare linie.

Simbolurile jocului de cazino Maniac House incep cu icoane de baza, rotiri gratuite, caracteristici de jocuri de noroc, simboluri speciale cu o runda de bonus si multiplicatorul. Simbolurile obisnuite fac ca castigarea, daca se gasesc una langa alta. Acestea ar trebui sa fie situate una langa cealalta pe aceeasi linie. Ar trebui sa inceapa de la un prim rola din stanga. In mod normal, combinatia maxima la fiecare linie trebuie sa fie luata in calcul.

Castigarea incepe de la 2 pana la 10000, pana cand se face combinatia. Acestea trebuie multiplicate cu fiecare pariu pentru fiecare linie.

Caracteristica jocurilor de noroc a jocului este, in mod normal, optionala. Puteti juca cu toata sau jumatate din castig.

Simboluri slotului video Maniac House

Simbolurile jocului includ fata goala, maniac cu axe, numere sangeroase si litere sangeroase. Salbaticul jocului este in ochi in cutie; imprastierea este o mana taiata, in timp ce bonusul este un cap de victima. Castigand in timpul rotirilor gratuite, castigul va fi triplat. In timpul jocului bonus, va trebui sa alegeti dintre cele trei cutite, astfel incat sa puteti vedea premiul castigat. Poate fi de pana la o suta cincizeci din pariul total.

No comments

Leave a Reply