Alege Pacanele

Golden Shot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Shot

Jocuri Pacanele Golden Shot Online GratisSlotul online The Golden Shoot este disponibil pe site-ul Fugaso. Jocul acesta de pacanele dispune de 5 role, 20 de linii de plata cu trei simboluri pe fiecare rola. Linii de plata sunt fixate astfel incat sa nu poata fi modificate. Pariul poate fi setat de la un cent pana la un euro pentru fiecare linie. Filmul de aur a fost prevazut cu simbolurile de baza, in timp ce salbaticul jocului este dotat cu caracteristici unice bonus. Alte caracteristici suplimentare pe care le puteti astepta sunt rotirile gratuite, platile si caracteristicile suplimentare si jackpoturile.

Jocuri Pacanele Golden Shot Online Gratis

 

Castigul apare are loc in cazul in care exista cel putin trei simboluri identice. Combinatiile trebuie sa inceapa de la prima bobina din stanga. Este posibil sa castigi mai multe victorii cu doar o singura rotire. Cu toate acestea, va fi luata in considerare cea mai mare victorie. Victoriile vor fi calculate folosind pariul fiecarei linii si apoi se inmultesc cu indicele combinatiei formate.

Jocul de pacanele nu are caracteristica jocurilor de noroc si acesta este motivul pentru fiecare castig va fi retras imediat la soldul clientului.

Simboluri de joc

Cand jocul se deschide, jucatorul intra in galeria de fotografiere. Campul se va misca in fundal, in timp ce exista un spartator de securitate in partea sa. Obiectivele au fost proiectate in stilul legendei Robin Hood, in timp ce alte forme sunt atarnate la role. Robin Hood este salbatic si inlocuieste alte simboluri. Pentru rotirile gratuite, jucatorul se poate bucura de sapte pana la cincizeci de rotiri gratuite. Victoria de monede ofera o plata instanta, in timp ce sacul surpriza vine cu un anumit premiu la intamplare.

No comments

Leave a Reply