Alege Pacanele

Sugar Trail

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sugar Trail

Jocul de cazino online Sugar Trail gratuitCu o grafica uimitoare si un design extraordinar, Sugar Trail lansat de Quickspin se deosebeste de alte jocuri de cazino online din industrie. Jucatorii vor descoperi cat de interesant si distractive este acest video slot, pe langa simplitatea sa. Asa cum numele sugereaza, Sugar Trail are o tema dulce, plina de bomboane, cu o grafica grozava si efecte sonore interesante.

Jocul de cazino online Sugar Trail gratuit

Sugar Trail ofera jocuri gratuite jucatorilor noi, iar jucatorii curajosi pot incerca Sugar Trail jackpot. Scopul principal este sa gasesti simbolurile bonus.

Caracteristicile bonus

Pentru o experienta epica a jucatorilor sai, Quickspin a inclus numeroase caracteristici speciale in acest joc de pacanele: Wild Candy Free Spins, Sugar Lock Re-spins, Sugar Cash Bonus si Award Reels.

Pentru a afla numarul de rotiri gratuite si simbolurile wild, jucatorul trebuie sa intre in Award Reels. In caracteristica Wild Candy Free Spins, simbolurile wild speciale vor insoti jucatorul pana la finalul rundei bonus.

Bonusul Sugar Lock Re-spins este declansat de 3 simboluri scatter jeleu. Jocul de pacanele iti ofera un numar de wild si re-spin in caracteristica Award Reels, iar simbolurile wild primate se vor bloca pe role pana la finalul re-spin-urilor.

Jucatorul poate utiliza bonusul obtinut in aceasta caracteristica in caracteristica Award Reels. Daca esti norocos, poti incasa si multiplicatoare care vor creste castigurile.

Simbolurile jocului

Cartile de joc 10, J, Q, K si A reprezinta simbolurile cu valoare mica. Alte simboluri disponibile in joc include ursuleti de jeleu de diverse culori, in the game represent low values. Other symbols include three gummy bears of different colors, caramel invelite in staniol auriu si alte simboluri dulci.

No comments

Leave a Reply