Alege Pacanele

Firestorm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Firestorm

Joaca gratis pacanele Firestorm onlineFirestorm este un video slot online foarte colorat si bine realizat, inspirat de imperiu Aztec. Simbolurile aztece, pietrele pretioase si totemurile sunt afisate pe rolele aparatului de pacanele. Acest video slot este perfect pentru fanii regatului antic. Fundalul prezinta o padre frumoasa si pietre pretioase.

Joaca gratis pacanele Firestorm online

Firestorm este un joc de pacanele echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare. Video slotul este foarte popular multumita modului in care este organizat si a graficii incredibile. Putonul de spin este plasat in partea din dreapta a ecranului. Inainte de a intra in Aventura din jungla, trebuie sa stabilesti pariul pe care vrei sa il plasezi, folosind caracteristica “Total Bet”. Aceasta permite jucatorilor sa stabileasca moneda cu care doresc sa joace. Liniile castigatoare se vo schimba automat pe masura ca plasezi pariul total. Optiune autoplay face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara oprire.

Simbolurile jocului

Activarea rolelor face ca simbolurile sa apara stacked. Majoritatea simbolurilor disponibile in acest video slot prezinta pietre pretioase. Simbolurile cu valoare mica sunt pietrele verzi, mov, roz, portocalii si albastre. Jocul de pacanele este echipat si cu un simbol bonus si un simbol wild. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui alte simboluri, cu exceptia simbolului bonus, pentru a forma combinatii castigatoare.

Caracteristica bonus respin se activeaza atunci cand se afiseaza doua simboluri bonus. De asemenea, daca exista spatii libere pe role, se va activa fie un simbol wild, fie unul bonus, fie unul normal. Jucatorul poate primi un multiplicator %x atunci cand afiseaza trei simboluri bonus.

Firestorm este un video slot foarte distractive ideal pentru cei ce doresc sa joace jocuri de pacanele, in timpul in care se bucura de o muzica de fundal relaxanta si de un joc antrenant.

No comments

Leave a Reply