Alege Pacanele

Neon Blackjack Classic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Neon Blackjack Classic

Jocul de cazino online Neon Blackjack Classic gratuitNeon Blackjack Classic este un joc de cazino online disponibil la Fugaso. Dezvoltatorul este in masura sa lanseze jocurile traditionale, dar oferindu-le o intorsatura unica. Neon Blackjack este un joc clasic, dar este disponibil intr-un stil care a fost folosit in trecut. Diferenta jocului nu este atat de remarcabila. Este un blackjack clasic de unica clasica, care are culorile neonului luminos. Acestea evidentiaza chips-urile, cartile si masa.

Jocul de cazino online Neon Blackjack Classic gratuit

 

Cu toate acestea, luminile nu sunt prea puternice, ceea ce inseamna ca pariorii nu pot fi orbiti de lumini. Se face cu multi factori de la blackjack neon hued. Jocul are o caramida purpurie in fundal si ofera partea din joc. Face ca jocul sa para ca un club de noapte. Designul fusese terminat cu marginea subtila a jocului cu suportul din lemn, care arata ca si cum nu ar mai fi locul.

Cum se joaca

In cazul in care nu ati jucat Blackjack inainte, atunci ar trebui sa stiti ce are loc. Jucatorii vor primi doar 2 carti in timp ce dealer-ul va trage 2 carti pentru el insusi. Unul are fata in sus, in timp ce celalalt are fata in jos. Obiectivul jocului este de a obtine valoarea mainii care este mai aproape de 21 si nu ar trebui sa o depaseasca. Un jucator are optiunea de a ramane in picioare, continuand cu cartile care au tras si au sau au lovit alt card. Cand dealer-ul are peste 21 de ani, mana este spusa a Bust si va pierde.

No comments

Leave a Reply