Alege Pacanele

Sweet Paradise

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sweet Paradise

Slotul online Sweet Paradise este un joc de noroc online produs de Fugaso si se bazeaza pe albine. Majoritatea dezvoltatorilor de jocuri pentru cazinourile online au dedicat macar cate un joc acestor insecte.

Sweet Paradise gratis joc ca la aparate online

 

Jocul se gaseste pe cinci role si simbolurile se gasesc in trei randuri diferite pe ecran. Linii de plata sunt treizeci. Jocul are pictogramele de baza care includ caracteristicile jocurilor de noroc, scatters, bonus si simboluri salbatice cu unele multiplicatoare. Pentru a castiga jocul, simbolurile obisnuite ar trebui sa porneasca combinatia de la tamburul din stanga.

Fiecare dintre combinatiile posibile a fost prevazuta cu indicele special care incepe de la x2 pana la 10000 de ori. Acesta va fi inmultit cu un pariu pentru fiecare linie pentru a calcula castigatorul. Este usor sa colectati castigurile si sa le impartiti in caracteristica jocurilor de noroc. Veti avea nevoie pentru a obtine culoarea cardului, care este fata off. Puteti utiliza aceleasi caracteristici de pana la cinci ori intr-un singur rand.

Simboluri de joc de noroc

Simbolurile jocului sunt H, O, N si E cu Y. Ele sunt menite sa formeze cuvantul miere. Sarbatoarea jocului este musetelul si poate inlocui alte icoane din joc. Daca se gaseste pe toate rolele, va forma o combinatie care va fi inmultita cu cel mai mare multiplicator. Scatterul este floarea soarelui si este platit oriunde se gaseste pe ecran. Obtinerea a trei imprastieri deschide rotirile gratuite. Bonusul este galeata plina de miere si va declansa runda premiilor.

No comments

Leave a Reply