Alege Pacanele

Treasure of Shaman

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Not available

Game Details

Treasure of Shaman

Joaca gratis pacanele Treasure of Shaman onlineSlotul video Treasure of Shaman este jocul de pacanele produs de dezvoltatorul de jocuri Fugaso. Tema acestui joc se bazeaza pe ocultism, mistica cu alte domenii care sunt peste mintea umana. Jocul fusese dedicat samanului care traieste in anumite locuri din tropice.

Joaca gratis pacanele Treasure of Shaman online

 

Slotul video Treasure of Shaman are cinci role cu douazeci de linii de plata. Pariul jocului este de pana la zece monede, pornind de la un cent la zece dolari pentru fiecare linie. Acesta este un interval de pariere de la versiunea demo oficiala de pe site-ul dezvoltatorilor. Cu toate acestea, cazinoul online poate oferi mai multe limite.

Jocul se bazeaza pe opt icoane obisnuite, simboluri bonus, conditii speciale, rotiri gratuite cu scatter si salbaticie. Dupa ce ati castigat, este posibil sa alegeti una dintre cele patru carti pentru ao compara cu cea pe care o are dealerul. Dupa ce ati castigat, pariul va fi dublat. Cand un crupier castiga, puteti pierde bani. Cand sunt chiar carti, remiza este anuntata.

Simboluri jocului de pacanele Treasure of Shaman

Simbolurile slotului Treasure of Shaman sunt cele cinci carti de joc cu trei masti. Unele sunt icoane de baza. Sarbatoarea jocului este titlul, scatterul este un saman, iar bonusul este coliba.

Pentru a deschide jocul Bonus, vei primi coliba samanului. Va trebui sa alegeti unul dintre becurile unde ascund comoara. Victoriile sunt calculate de multiplicatori si pariaza. Patru pana la cinci simboluri bonus, acesta poate fi inmultit cu cinci pana la douazeci si sapte si veti fi dus la doua chestii.

No comments

Leave a Reply