Alege Pacanele

Gates of Hell

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gates of Hell

Jocuri Pacanele Gates of Hell Online GratisGates of Hell este un joc de cazino disponibil pe site-ul producatorului de pacanele Fugaso si se bazeaza pe tema mistica. Eroul jocului este episcopul catolic. El este prea curajos si poate lupta de pe demonul infricosator care a iesit din iad. Caracterele nu vor sa paraseasca ecranul si exista imagini pe fiecare parte a unei bobine. In anumite situatii, se pot lovi unul pe altul si jucatorii vor primi premiul bonus.

Jocuri Pacanele Gates of Hell Online Gratis

 

Jocul se bazeaza pe douazeci de linii de plata fixe cu cinci role. Exista cincisprezece locuri ale icoanelor pe ecranul central. Pariul poate ajunge la peste o suta de monede pentru fiecare linie. Monedele sunt cunoscute ca nivele in timpul jocului. Valoarea monedei poate incepe de la un cent pana la zece dolari pentru fiecare rotire.

Simbolurile jocului de pacanele Gates of Hell

Bazele jocului includ sapte simboluri care actioneaza ca simboluri obisnuite, respinge, trei imprastiate cu salbaticie. Combinatiile vor fi formate incepand de la trei si peste aceleasi elemente. Trebuiau sa fie situate unul langa celalalt, incepand de la stanga spre dreapta unei linii active. Se va lua in considerare cea mai lunga combinatie a fiecarei victorii.

Simbolurile jocului sunt cruce antica, craniul excitat, pumnale incrucisate, A Letters, K, Q si J. Icoanele vor forma o combinatie in conformitate cu regulile date. Salbaticul jocului este castron plin de sange, scatterul este Biblia, a doua scatter este pentagrama, iar a treia imprastiere este o cheie. Premiul acordat pentru combinarea fiecarui simbol se gaseste in tabelul de plati.

No comments

Leave a Reply