Alege Pacanele

Royal Frog

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Royal Frog

Joaca gratis pacanele Royal Frog onlineRoyal Frog este un video slot lansat de Quickspin game. Tema jocului de pacanele este bazata pe povestea Printesa si Broasca. Printesa este singura care il poate salva pe print, care este acum o broasca. Fundalul jocului prezinta un iaz, locul unde locuieste broasca.

Joaca gratis pacanele Royal Frog online

Grafica jocului de pacanele este foarte buna. Pe partea din spate a rolelelor, vedem picaturi de apa. Din moment ce video slotul a fost inspirat de o poveste pentru copii, jocul este realizat intr-o maniera desenata. Video slotul este echipat cu 5 role si 40 de linii castigatoare. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,4 la fiecare rotire. Functia autoplay iti permite sa alegi de cate ori se vor invarti fara intrerupere rolele aparatului de pacanele. Aceasta functie iti usureaza jocul.

Video slotul are o tema magica si un jackpot grozav de 500. Jocul de pacanele este echipat cu rotiri gratuite, simboluri multiplicatoare, wild multiplicatoare si scatter multiplicatoare. Exista si o caracteristica fast play care face ca runda sa fie mai scurta.

Simbolurile jocului

Jocul de pacanele este echipat cu simboluri clasice – carti de joc de la 10 la A, cu cea mai mica valoare in joc, si simboluri speciale – 3 broaste, 3 nuferi colorati si 3 printese roscate. Valoarea broastelor este putin mai mica decat a printeselor.

No comments

Leave a Reply