Alege Pacanele

Fruit Case

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Case

Joaca gratis pacanele Fruit Case onlineSimtiti slotul video Fruit Case de la NetEntertainment, care are 20 de linii de joc de pacanele si are avalansa, in cazul in care aminteste de Tetris, linii castigatoare dispar si simboluri proaspete scade pentru a domina setarea, oferindu-va sansele de a castiga din nou pe aceeasi rotire.

Joaca gratis pacanele Fruit Case online

Aruncati intr-o caracteristica Free Falls cu castiguri de trei ori si o multime de modalitati de a castiga ceva suculent. Furnizorul a imbinat simbolurile vechi de fructe in scoala cu animatia moderna pentru a forma o caracteristica frumoasa de avalansa care te face sa simti fructele cu coaja lemnoasa.

Sunteti prevazut cu un buton de rotire, dar rola 5 nu se roteste in timp ce fructele cad in pozitie. Odata ce o linie castigatoare este atasata, simbolurile vor fi reprezentate de simboluri noi si daca veti lovi o victorie cu noile simboluri, veti incepe urmatoarea avalansa. Jocul cu sloturi video dispune de Wild care poate inlocui orice simbol.

Avalansa influenteaza salbaticele dvs. si se aplica, de asemenea, la combo castigatoare care gazduieste simbolul salbatic. Un alt simbol interesant in acest joc de pacanele include simbolul caderii libere. Exista, de asemenea, o sansa de a castiga mai multe caderi libere in timpul rundelor dvs. gratuite de craciuni, pentru a stimula calatoria libera, la fel ca sloturile Vegas Mania si Retro Reels.

Daca nu ati intalnit un slot video creat pe blocaje, atunci este timpul sa va ganditi din nou. Jocul de pacanele Fruit Case de la Net Entertainment este un slot video uimitor, care are caractere frumoase de fructe care se transforma in gemuri pe fiecare rotire, la fel ca sloturile Funky Fruits Farm si Fruit Shop.

Acest joc de pacanele are 5 tamburi si 20 linii de joc, cartile de joc sunt folosite ca simboluri cu plata scazuta, dar fiecare dintre ele apare pe partea din fata a borcanului de gem. Simbolurile de valoare ridicata includ pere, lamaie, portocale si capsuni plus simbolul salbatic Fruit Case.

Avalansa functioneaza intr-un mod care, atunci cand aterizati la un combo castigator, simbolurile care apartin acelei combinatii vor disparea, ceea ce lasa loc pentru a emite noi simboluri. Trebuie sa atingi mai intai o combinatie castigatoare, cu un simbol salbatic, pentru a scoate la iveala caracterul inalt de multiplicare.

No comments

Leave a Reply