Alege Pacanele

Jewel Blast

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jewel Blast

Jocul de cazino online Jewel Blast gratuitJewel Blast este un slot video online lansat de QuickSpin si echipat cu 5 role si 25 de linii castigatoare. Este un joc de pacanele rapid si direct, ce are ca tema pietrele pretioase: smaralde, rubine, diamante sis afire. Pariul ce poate fi plasat variaza intre 25p si 100 EUR la fiecare rotire. Rata de castig a jucatorului este de 96,55%, cu pariuri maxime de pana la 1266x pariul initial plasat. Slotul video poate fi jucat pe toate dispozitivele.

Jocul de cazino online Jewel Blast gratuit

Acest joc de pacanele este relative usor de jucat. Te vei intalni cu carti de joc clasice si pietre pretioase. Pentru a intra in joc, este nevoie sa plasezi pariul dorit si sa invarti rolele aparatului de pacanele. Castigurile vor fi acordate conform tabelului castigurilor, dar tot ceea ce trebuie sa faci este sa afisezi cel putin trei simboluri identice pe o linie castigatoare, in aceeasi rotire.

Caracteristicile jocului

Slotul video este echipat cu 2 simboluri wild, primul dintre ele fiind caracteristica bonus blast. Aceasta se declanseaza atunci cand doua sau mai multe simboluri se afiseaza pe ecran, dupa care vei observa simbolurile wild bonus, care vor exploda simbolurile din jur, inlocuindu-le cu unele noi. Toate acestea duc la castiguri grozave, ce vor creste fondul de premiere si aduc noi oportunitati de afisare a simboluri bonus.

Simbolurile jocului

Simbolul wild, un balon colorat, este simbolul standard wild, care are capacitatea de a inlocui alte simboluri obisnuite, pentru a forma combinatii castigatoare. Este cel mai important simbol din joc si poate sa aduca premii de pana la 500x pariul initial plasat, atunci cand se afiseaza in combinatii de 5 pe o linie castigatoare active. Alte simboluri disponibile in joc sunt: smaralde, rubine, diamante si safire si carti de joc.

No comments

Leave a Reply