Alege Pacanele

Titan Thunder

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Titan Thunder

Jocul de cazino online Titan Thunder gratuitQuickspin game a lansat inca un joc de pacanele foarte interesant, numit Titan Thunder. Asa cum numele sugereaza, este un video slot despre titani, in special despre cei din mitologia greaca. Fundalul jocului de pacanele prezinta munti si nori. In aceasta zona muntoasa, titanii sunt liberi sa cutreiere. Muzica de fundal este dramatica, lucru care face ca jocul sa fie sim ai intens.

Jocul de cazino online Titan Thunder gratuit

Video slotul este echipat cu optiunea autoplay, care face ca rolele sa se invarta fara intrerupere, de un anumit numar de ori. Jocul de pacanele are 50 de linii castigatoare, 4 randuri si 5 role. Exista insa o caracteristica ce activeaza si ce-a de a 6-a rola. Video slotul poate fi jucat atat pe telefon, cat si pe laptop. Pariul minim ce poate fi plasat este de 0,5, iar cel maxim este de 100.

Castigul maxim ce poate fi incasat este de 1000x pariul initial plasat. O caracteristica speciala interesanta este runda de rotiri gratuite, ce aduce 8 astfek de rotiri, atunci cand 3 fulgere lovesc simbolurile scatter de pe role. In acest moment, rola cu numarul 6 se activeaza.

O alta caracteristica este Titan Thunder. Nu trebuie sa faci nimic pentru a active aceasta caracteristica. Ea se declanseaza in mod aleator, in orice moment si face loc unei noi role.

Simbolurile jocului

Simbolurile cu valoare mare din jocul de pacanele sunt cei cinci titani. Alte simboluri prezinta cinci pietre pretioase colorate, simbolul wild de aur si simbolul scatter.

No comments

Leave a Reply