Alege Pacanele

The Epic Journey

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Epic Journey

The Epic Journey gratis joc ca la aparate onlineThe Epic Journey este un joc de pacanele inspirat de “Calatorie spre centrul pamantului”, iar jucatorul va porni intr-o calatorie all-inclusive catre centrul pamantului. Video slotul este captivant, in principal datorita structurii sale inedite si a caracteristicilor speciale.

The Epic Journey gratis joc ca la aparate online

Inca de la inceputul jocului de pacanele, vei observa ca structura rolelor aparatului de pacanele este inedita si diferita de alte sloturi video online. Jocul de pacanele cuprinde trei tipuri diferite de seturi de 5 role, pe 4 randuri si 100 de linii castigatoare, lucru care permite jucatorului sa faca numeroase combinatii castigatoare. Rata de castig a jucatorului este de 96,54%. Inainte de a intra in actiunea jocului, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi si care variaza intre 0,8 si 80 pentru fiecare rotire. Optiunea autoplay este si ea disponibila si face ca rolele aparatului de pacanele sa se invarta fara intrerupere pentru un anumit numar de ori.

Simbolurile jocului

Gama de simboluri disponibila in acest video slot poate fi impartita in doua: simboluri cu valoare mica si simboluri cu valoare mare. Personajele jocului reprezinta simbolurile cu valoare mare, iar pietrele pretioase reprezinta simbolurile cu valoare mica. Simbolurile speciale sunt wild si scatter. In joc, vei putea primi doua sau trei simboluri Vulcan wild, care vor declansa caracteristica Wild Volcano. Vulcanul va erupe si va imprastia simboluri wild pe tot ecranul.

Trei simboluri bonus scatter vor activa un ecran suplimentar, in care vei putea alege din jocurile bonus disponibile (Safari extra spins bonus, coin win, mushroom forest features, si fossil hunt feature).

The Epic Journey este un joc de pacanele impresionant c emerita incercat.

No comments

Leave a Reply