Alege Pacanele

Joker Strike

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Joker Strike

Joaca gratis pacanele Joker Strike onlineJoker Stroke este un video slot foarte simplu, unde fiecare castig activeaza rola exterioara. Daca lumina se opreste pe un simbol, vei beneficia de o combinatie de simboluri identice adaugate pe rolele aparatului de pacanele pentru a aduce castiguri suplimentare. Daca se intampla acest lucru cu simbolul joker, 2 simboluri wild vor fi adaugate pentru fiecare simbol joker.

Joaca gratis pacanele Joker Strike online

Video slotul este echipat cu caracteristica Hi Rolller care iti aduce 5 rotiri, alaturi de simboluri wild, wild strikes, double chance wins si guaranteed wilds. Este un slot video lansat de QuickSpin, echipat cu 5 role, 3 randuri si 10 linii castigatoare. Jocul de pacanele poate fi jucat pe toate tipurile de dispositive, pentru pariuri manime de 10p pentru fiecare rotire.

Simbolurile jocului

Video slotul prezinta o gama de simboluri ce include: diamante, inimi si inimi negre, stele, clopotei, lucky 7 si jokeri. Jokerul este simbolul care iti aduce castiguri de panala 100x pariul initial plasat, atunci cand se afiseaza in combinatii de cate 5 pe o linie castigatoare activa.

Simbolul wild are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri, pentru a forma combinatii castigatoare, si aduce castiguri de pana la 30x pariul initial plasat, atunci cand se afiseaza in numar de 4 pe o linie castigatoare active.

Caracteristica Joker Striker, rola exterioara e incercuieste setul de role, este activata de o combinatie castigatoare. Simbolurile castigatoare sunt semnalizate pe rola.

Din pacate, acest joc de pacanele nu continue rotiri gratuite, dar este foarte distractive. Video slotl ofera castiguri maxime de pana la 1211x pariul initial plasat pentru fiecare rotire. Caracteristica Hi Roller nu creste valoarea castigurilor, dar creste potentialul castigurilor. Probabilitatea de castig este mai mare in joc.

No comments

Leave a Reply