Alege Pacanele

Graffiti: Block Pays

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Graffiti: Block Pays

Joaca gratis pacanele Graffiti: Block Pays onlineGraffiti Block Pays este un joc de cazino care are 6×5 role si este disponibil pe site-ul producatorului de jocuri Fugaso. Jocul ofera o atmosfera tanara si tanara. Este ambalat cu multe caracteristici care pot spori sansa jucatorului de a castiga bani reali.

Joaca gratis pacanele Graffiti: Block Pays online

 

Jocul este setat in stilul Tetris, iar liniile de castig sunt inlocuite de mecanica jocului. Caracteristicile speciale ale jocului includ simbolurile transformante cu re-spin-ul bobinei. Bonusul jocului include rotiri gratuite si jackpot progresiv. Jocul se acumuleaza cu valoarea banilor reali si cu divertismentul. Cel mai mare numar de plata este de 100.000 de monede.

Simbolurile jocului de cazino Graffiti Block Pays

Urban graffiti este diferit de alte sloturi online. Se simte nervos si funky si are bate ritmic ca tastatura electronica. Jocul se afla in skateparkul orasului. Setul de bobine este umplut cu simbolul animalelor, tigru, caine boxer si un sarpe. Alte simboluri sunt instrumentele comertului artistului graffiti. Acestea sunt cana de pulverizare, masca de spray, skateboard si capacul de baseball. Acestea sunt simbolurile cu plata scazuta.

Jocul de cazino nu are linii de plata; blocul sau fusese alcatuit din minimul celor noua simboluri adiacente unul altuia. Pentru a castiga cu jocul, jucatorul ar trebui sa obtina minimum de noua pana la 30 de simboluri. Obtinerea a noua simboluri duce la 5x pana la 30x pariul si obtinerea a 30 de simboluri poate duce la de la 2000x pana la 10.000 de ori pariul.

No comments

Leave a Reply