Alege Pacanele

Grill King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Grill King

Jocul de cazino online Grill King gratuitSlotul video Grill King este un joc de cazino bazat pe desene animate. A fost dezvoltat de Fugaso si ofera caracteristicile bonusului cu jackpotul progresiv. Dupau titlu, va puteti gandi ca jocul este plin de burgeri, gratar si fripturi; totusi nu este nimic despre ei. Jocul acesta de cazino este despre magazinul de kebab si principalele simboluri care trebuiesc gasite sunt ingredientele specifice in bucataria turceasca, dar nu cartofi prajiti, burgeri sau bere.

Jocul de cazino online Grill King gratuit

 

In timp ce se joaca, bucatarul va da zcu aruri si va taia carnea donerului si atunci cand bobinele se vor roti, vor deschide sticlele de ketchup, ceapa cu alte lucruri care pot fi combinatii gustoase.

Slotul video folosete 4 randuri cu 5 tamburi si 40 de linii de castig, care se vor intoarce la sunetul unei coloane sonore de la o emisiune TV. Acesta va fi intrerupt de sunetul oscilatiilor cutitului. Nu exista alte caracteristici bonus, cum ar fi simbolurile salbatice, re-spin-urile si un jackpot progresiv, care este suficient pentru a atrage jucatorii in joc. Jocul este optimizat pentru HTML-5, astfel incat acesta este jucat online. Puteti sa-l redati pe computer, Smartphone sau tableta.

Jocul este conceput pentru a fi jucat de jucatori cu role reduse. Creditul minim pentru a paria este de 0,40, in timp ce maximul este de 4 credite.

Simboluri de joc de cazino

Cele mai mari simboluri platitoare sunt sticlele de mustar, mayo si ketchup. Puteti gasi, de asemenea, simboluri de dovlecei, tomate si cartofi. Simbolurile cu plata redusa sunt morcovul, varza, vinetele si piperul. Daca obtineti mai multe castiguri, slotul poate adauga multe plati peste soldul pe care il aveti.

No comments

Leave a Reply