Alege Pacanele

Sea Underwater Club

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sea Underwater Club

Jocul de cazino online Sea Underwater Club gratuitSea Underwater este un slot video produs de dezvoltatorul de jocuri de cazino online Fugaso.

Jocul de cazino online Sea Underwater Club gratuit

 

Slotul video vine cu 5 role cu 25 de linii de plata. Nu ofera niciun jackpot progresiv. Linii de plata nu sunt fixe, astfel incat este posibil sa le modificati. Numarul maxim de jucari pe fiecare linie este de 10, in timp ce valoarea monedelor se situeaza intre un cent si un dolar.

Jocul se bazeaza pe noua simboluri de baza, caracteristici de jocuri de noroc, plati triple, rotiri gratuite, simboluri bonus, salbatice si scatter.

Simbolurile obisnuite respecta regulile clasice. Toate castigurile platesc numai atunci cand incep de la bobina stanga. Platile de castig vor fi calculate pe baza pariului pentru fiecare linie. Poate fi de la 5x pana la 10000x. Pentru a dubla castigul, jucatorul trebuie sa ghiceasca culoarea cardului. Cand faci o greseala, nu vei primi nimic.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului sunt caracatita care are tobe, broasca testoasa pe care o joaca pianul si calul de mare care are o teava. Exista, de asemenea, J, O, K, E, R si 7 care sunt proiectate in cochilie. Pestele cu ochelari este o salbatica, sirena busta este imprastierea si un Neptun cu trident este un joc bonus. Ar trebui sa apara numai pe rolele centrale. Simbolurile bonusului vor declansa un premiu instant.

Cand pe ecran apar cinci sirene, acestea vor duce la rotiri gratuite. Castigand in timpul rotirilor gratuite, premiul se tripla. Cu un bonus Neptun, trebuie sa faceti clic pe butonul negru sau rosu, Neptun deschide noua crabi si numarul care corespunde culorii pe care ati ales-o, se va potrivi de asemenea cu premiul pe care il obtineti.

No comments

Leave a Reply