Alege Pacanele

Lapland

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lapland

Slotul online Lapland este despre resedinta lui Mos Craciun si multi copii cred ca acesta locuieste in Laponia. Producatorul de jocuri Fugaso se gandeste, de asemenea, la fel cum au decis sa lanseze slotul video colorat, care a primit numele de Lapland. In cazul in care va lipsiti de dispozitia de vacanta, atunci este timpul sa va grabiti si sa va bucurati de bonusul divers si de avantajele jocului.

Joaca gratis pacanele Lapland online

 

Jocul se bazeaza pe cinci role cu trei minime. Linii de plata sunt 25 care pot fi ajustate. Pariul poate ajunge pana la zece monede de la un cent pana la o valoare de dolar pentru fiecare linie. Jocul contine simboluri obisnuite, runde de premii, rotiri gratuite, caracteristici de jocuri de noroc, simboluri bonus, scatter si salbatic. Combinatia castigatoare trebuie formata la liniile active. Premiul poate fi setat de la 5x pana la 10000 de ori. Acestea vor fi inmultite cu pariul pentru fiecare linie. Cand se inregistreaza castigul obtinut ca urmare a diferitelor combinatii care se formeaza pe linii diferite, premiul va fi insumat.

Simbole slotului online Lapland

Jucatorul poate alege sa joace inapoi toate castigurile sau doar jumatate din acesta. Aceasta caracteristica necesita dezvaluirea unuia din cele patru carti si speranta ca se va potrivi cu una dintre cartile dealerului. Daca esti norocos, victoriile se vor dubla.

Simbolurile din joc sunt traditionale de lollypop, pom de Craciun, o lumanare, un clopot si bile de pom de Craciun. Salbaticul este un cerb, risipa este fata elf si simbolul bonus este un dar.

No comments

Leave a Reply