Alege Pacanele

Gemstone of Aztec

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gemstone of Aztec

Joaca gratis pacanele Gemstone of Aztec onlineSlotul video Gemstone of Aztec este jocul de pacanele bazat pe 5 role cu 20 de linii de castig. Acesta arata exceptional si se bazeaza pe civilizatia sud-americana.

Joaca gratis pacanele Gemstone of Aztec online

 

Jocul incorporase o serie de grafica, cum ar fi calendarul de piatra, harti, cercuri de aur si pietre. Impreuna cu piatra pretioasa, jocul are zece, jack, regina, rege si asul.

Este usor sa decideti ce pariu sa jucati cu de la 0,01 dolari pana la 200 de dolari. Trebuie sa obtineti suficiente optiuni. Avantajul jocului este reprezentat de icoanele salbatice. Logo-urile vor permite utilizatorului sa faca o combinatie completa cu alte elemente. Aceasta va deveni buna, in masura in care aveti multiple combinatii castigatoare si exista un loc salbatic. Scatters de acest joc sunt prea unice. Pietrele pretioase nu vor trebui sa cada pe linii de castig pentru a castiga. Daca primele doua role nu s-au aliniat, exista unele sanse ca imprastierile sa poata aduce unele victorii.

Caracteristicile jocului de pacanele Gemstone of Aztec

Cu cele 5 role, slotul daca este un joc distractiv la care se poate juca. Dezvoltatorii site-ului web continua in partea de sus pentru a face jocul sa fie un tip impresionant, imaginile cum ar fi calendarul de piatra, harta, patratul de aur si cercurile de piatra. Asa cum se intampla si cu alte sloturi, este posibil sa castigi suficiente sume, insa este important sa platesti cu capul.

Daca castigi cu castigurile bonusurilor slotului, te vei bucura de plati mari. Pentru a deschide aceasta functie, playerul are nevoie de trei sau mai multe simboluri de scatter pentru a incepe.

No comments

Leave a Reply