Alege Pacanele

Space Battle

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Space Battle

Joaca gratis pacanele Space Battle onlineSlotul video Space Battle este dezvoltat de Fugaso numit si Future Solutions Gaming. Se bazeaza pe tema futurista. Jocul de pacanele are caracteristici uimitoare cum ar fi tunurile cu laser, robotii si navele spatiale. Acesta dispune de grafica remarcabila. Se bazeaza pe 20 de linii de plata cu 5 role si ofera jucatorului sentimentul ca pilota nava in fundalul colorat al planetelor cu nori de gaze.

Joaca gratis pacanele Space Battle online

 

Jocul de pacanele a fost optimizat si se poate juca pe ferestre, Android si Apple si, de asemenea, pe PC desktop. Batalia spatiala arata bine, atat pe ecrane mai mici, cat si pe ecranele mari. Sunetele care insotesc jocul sunt o scena sonora fantastica SF si sunt intercalate cu explozii puternice cu laser. Daca nu va place sunetele jocului, puteti sa-i opriti volumul.

Chiar daca jocul este futurist, jocul este standard si este jucat in mod traditional. Pentru a castiga, un jucator trebuie sa se potriveasca cu simbolurile secventei neintrerupte pe liniile de plata care incep de la stanga spre dreapta pentru a castiga premiile. Cat de mult sa castigi, totul depinde de simbolurile de pe role.

Simbolurile cu plata redusa sunt simbolurile normale ale cardurilor, cum ar fi A, K, Q si J. Simbolurile de imagine ar trebui sa inceapa doar la doua pentru a duce la victorii. Jucatorul poate vedea tunuri cu laser, grenada, statie spatiala si ambarcatiunile spatiale. Primul simbol platit este robotul care arata in mod obisnuit si poate castiga 5000 de ori miza de linie.

No comments

Leave a Reply