Alege Pacanele

Goblins Land

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Goblins Land

Goblins Land gratis joc ca la aparate onlineGoblinii arată vicios și mici și nu le place ideea de a împărtăși comorile lor cu muritorii. Cu toate acestea, nu este vorba despre goblini aflați în Țara Goblinului. Jocul acesta de pacanele este jucat pe Fugaso, un dezvoltator rus de jocuri.

Goblins Land gratis joc ca la aparate online

 

Acest slot online se bazează pe 15 linii de plată și 5 role. Se găsește într-un mic sat de goblin unde se găsesc triburile goblinilor. Contrar goblinilor rău intenționați care se găsesc în folclorul occidental, acestea din acest joc arată ca și cum ar fi venit de la Looney Tunes Cartoon. Chiar dacă au dinți ascuțiți și arată ca și cum ar fi sălbatic, nu se va simți niciodată ca și cum ar fi amenințați de astfel de creaturi, deoarece vor da o parte echitabilă din premiile bune. Coloana sonoră a jocului vine, de asemenea, cu o coloană sonoră animată și subminează fața infricosatoare pe care o puteți vedea când vă rotiți bobinele.


Cum se joacă slotul online Goblin’s Land


Când începeți să jucați, vi se va da posibilitatea de a alege valoarea monedei pe care doriți să o jucați și puteți merge și pentru mai mult decât o singură monedă pentru fiecare linie. Acest lucru arata ca vechiul aparat clasic de slot. Valoarea minimă a monedei jocului este de 0,01 credite, iar moneda maximă a jocului este de doar 1 credit. Puteți paria moneda unică pentru fiecare linie sau puteți alege cea mai mică monedă de monedă. Puteți juca cu 0,15 credite pentru fiecare rundă. Cele mai valoroase simboluri ale jocului sunt bastonul șaman ca un sălbatic, un pol totem, goblini de sex masculin și un goblin de sex feminin.

No comments

Leave a Reply