Alege Pacanele

Sweet Dream Synot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sweet Dream Synot

Jocuri Pacanele Sweet Dream Synot Online GratisSweet Dream este un joc de cazino cu 5 tambururi de la SYNOT, care include in total 10 linii de plata si 11 simboluri incluse in pachetul sau. Rata volatilitatii se situeaza la 9, ceea ce este inca ideal pentru jucatori experimentati si noi. De fapt, cu o strategie buna, un jucator poate castiga un pariu maxim de 2000x. Acesta include simboluri si simboluri multiplicatoare care o fac un must-try pentru majoritatea jucatorilor carora le place sa joace slot online.

Jocuri Pacanele Sweet Dream Synot Online Gratis

 

Sweet Dreams vine cu un numar de salbatice care se inmultesc, care includ; bomboane, oua de ciocolata si ursi galbeni suculenti. Este important, de asemenea, ofera jucatorilor cu un pariu de linie pentru jocurile jackpot care vor da 1000 de pariuri pe linie. Daca un jucator doreste sa joace pentru bani reali, cel mai mic pariu din acest joc este 0.50. Cu toate acestea, jucatorii pot, de asemenea, sa plateasca pana la ora 20.00.

Castigurile in acest joc de cazino sunt de obicei acordate pentru potrivirea icoanelor pe aceeasi linie, care este contorizata de la stanga la dreapta. Este important sa retineti ca 3 picaturi de bijuterie si 3 ursi gumati vor da jucatorilor de 5x pariul. In cazul in care gasiti 5 dulciuri de dragoste in inima, atunci pariul va fi multiplicat de 1000x. Jucatorii se pot bucura de graba de zahar, de asemenea, cu mai multe efecte de multiplicare, ceea ce face posibila castigarea unor sume destul de mari.

Exista destul de multe simboluri folosite in acest joc de cazino si fiecare variaza in functie de efectul de multiplicare atunci cand obtineti o victorie.

No comments

Leave a Reply