Alege Pacanele

Halloween Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Halloween Fruits

Jocuri Pacanele Halloween Fruits Online GratisHalloween Fruits este un joc de cazino cu 5 tambururi care ofera jucatorilor sa castige pe 10 linii de castig si include 12 simboluri. Acesta este un joc de noroc pe care il veti experimenta un Halloween infricosator cu fructe, dar in acelasi timp se bucura de simboluri clasice in stil destul de neconventional. Acest joc ofera jucatorului o sansa de a castiga pana la 1.000x valoarea pariului total (pe fiecare pariu plasat). De fapt, acest lucru este un lucru minunat pentru un joc care are o volatilitate medie.

Jocuri Pacanele Halloween Fruits Online Gratis

 

Tamburele au o serie de simboluri diferite de fructe, dar cu o parte stranie care face ca jocul sa fie placut. De exemplu, jucatorii intalnesc kiwi cu ciuperci infricosatoare, portocale sucuri gorale si multe altele. Pariul este de 0,20 credite, dar puteti juca si la 20,00 de credite. Jocul de fructe de Halloween ofera si surprinderea bonusurilor jucatorilor, iar acesta este unul din acele elemente din joc care creste sansele de a castiga.

Caracteristica bonus este simpla si simpla cu pictogramele care se extind, care pot inlocui toate celelalte simboluri, facand jucatorii o alta sansa. Exista, de asemenea, o caracteristica de pariere de 50/50 si cu acest jucator trebuie sa se ghiceasca daca cardul este negru sau rosu. Ca atare, chiar si jucatorii noi vor gasi destul de usor sa joace fructe de Halloween.

Simboluri

Grafica moderna folosita in acest joc de cazino ii usureaza pe jucatori sa se bucure de joc in orice moment. In afara de fructele care ofera multiplicatori castigatori diferiti, exista si simbolul jocurilor de noroc care asigura jucatorilor o sansa mai buna de a castiga mari. Puteti, de asemenea, sa rotiti premiul de jackpot care se ridica la 1000z miza totala.

No comments

Leave a Reply