Alege Pacanele

The Wild Job

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Wild Job

Jocul de cazino online The Wild Job gratuitThe Wild Job 1 este un joc de pacanele cu 5 tambururi care ofera jucatorilor un total de 27 de linii de castig si include 12 simboluri care fac jocul mai intuitiv. Ea are o volatilitate de 12, ceea ce face mai placuta, indiferent daca sunteti jucator nou sau condus. Tema acestui slot video incorporeaza farmecul feminin folosit pentru a seduce guarurile prezente, puterea de a sparge usile si alte locuri pazite, precum si creierele pentru a intra in seiful principal. In calitate de jucator, aveti cheile pentru o mare avere. Grafica uimitoare, caracteristicile si simbolurile folosite sunt ceea ce face cu adevarat salbatica slujba un joc grozav.

Jocul de cazino online The Wild Job gratuit

 

Combinatia castigatoare este contorizata de la stanga la dreapta, ca multe alte jocuri slot care se incadreaza in acest interval. Retineti ca trei personaje principale din dressing victoria apar in timpul rundei bonus prin care acestea vin ca cele trei simboluri salbatice. De fapt, in timpul jocului de baza, va puteti bucura, de asemenea, de avantajele care vin cu inlocuirea simbolurilor acestor trei personaje in joc. Pentru a juca bani in numerar, trebuie sa utilizati bani in timpul jocului de pacanele cu o limita redusa in joc stabilit la 0.20 puncte, in timp ce pariul maxim este de 100.

Exista destul de multe simboluri ale cartilor de joc folosite in joc, si acestea includ; J, 10 care au un multiplicator de 1x, 2x si 10 atunci cand se opresc la 5, 4 sau 3. Jucatorul poate obtine o sala cand simbolurile de imagine se opresc la 1 si 2. Capul de hoti de banca este de obicei bonus, simbolul ofera premiul cel mai mare.

No comments

Leave a Reply