Alege Pacanele

Crazy Grizzly Attack

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Crazy Grizzly Attack

Jocuri Pacanele Crazy Grizzly Attack Online GratisCrazy Grizzly este un slot video cu 5 tambururi, 5 linii de castig, joc de surpriza in padure, cu un urs atacat pe bune. Acesta include 12 simboluri usor de inteles si are o volatilitate de 10. Acesta ofera jucatorilor un jackpot de 2.500x, din care este relativ scazut. Cu toate acestea, cu celelalte premii este un joc minunat pentru jucatorii noi si actori deopotriva. Acesta include mai multe caracteristici din pachetul sau, cum ar fi jocul de pariuri 50/50 si extinderea gamei de salbaticie care il face sa iasa in evidenta. Rotile din acest joc de pacanele sunt proiectate astfel incat sa imite pietrele care se incadreaza, sa nu mai vorbim de simboluri care vor face ca fiecare joc sa fie placut.

Jocuri Pacanele Crazy Grizzly Attack Online Gratis

 

Este important sa retineti ca acest joc de pacanele poate fi jucat gratuit, dar pentru a avea o experienta reala in cazinou, trebuie sa folositi bani. Jocul nebun de grizzly permite obtinerea unui pariu de 0,10 credite si un avans de 20,00 de credite. Partea mai buna este ca, daca intampinati intalniri cu 5 ursi potriviti, atunci primiti un multiplicator de 5.000x. Expandarea simbolurilor salbatice este principala caracteristica a lui Crazy Grizzly, lipsita de alte elemente importante, cum ar fi jocuri bonus, rotiri gratuite sau mai multe jocuri mini interactive. Spinterii vor trebui sa foloseasca doar jocul de carti 50/50, unde trebuie sa ghiceasca pe cartela corecta pentru a-si dubla castigul.

Simboluri

Exista destul de multe simboluri os folosite in acest joc de pacanele , si acestea includ, dar nu se limiteaza la; cartile A, J, K, Q, 10 si 9.

No comments

Leave a Reply