Alege Pacanele

Black Magic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Black Magic

Jocul de cazino online Black Magic gratuitAcesta este un joc de cazino cu 3 tambururi, oferind jucatorilor trei randuri si 5 linii de castig de fiecare data cand pariaza. Platile sunt toate centrate in jurul multiplii din marimea totala a intregului dvs. pariu, ceea ce il diferentiaza de jocurile care se concentreaza pe denumirile de linie. Pariul poate fi intre 1$ – 20$ pe fiecare tura si acesta este un lucru care face ca gama de pariuri sa fie putin mai mica in comparatie cu alte jocuri care se incadreaza in acelasi interval. Acesta este dotat cu caracteristici si simboluri unice – de aici jocul de tip slot online este mult mai intuitiv.

Jocul de cazino online Black Magic gratuit

 

Caracteristica maxima de putere este activata imediat de simbolurile de bonus maxim, ceea ce duce jucatorilor la un alt ecran in care multiplicatorul care se adauga castigului tau total. Cu toate acestea, in cazul in care atingi optiunea de putere maxima, atunci vei avea sansa de a castiga jackpot progresiv. Jucatorii se pot bucura, de asemenea, de jocul de risc pe care il puteti juca lovind butonul de pariere dupa fiecare pariu castigator. Daca un jucator opteaza pentru jocul de risc, este oferita o oportunitate de a utiliza piramida magica. In acest caz, cu cat mergeti mai mult, cu atat este mai mare efectul de multiplicare. Cu toate acestea, in cazul in care pierzi, premiul este de asemenea pierdut.

Simboluri

Cea mai mare victorie este de 50 de ori miza, care este reprezentata de un inel violet, iar acest lucru nu se bazeaza niciodata pe pariurile individuale, ci pe pariul intreg. Puteti avea si posibilitatea de a inscrie 40x (3 rosii), 30x (potiune galbena) sau 20x pentru verde, in timp ce potiunea rosie este de 5x. Este, de asemenea, posibil sa inscrieti o victorie 2x pentru cele 3 bile de potiune purpurie si o singura victorie pentru a va alatura cartile de vrajitorie magica neagra.

No comments

Leave a Reply