Alege Pacanele

Fire Spell

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fire Spell

Joaca gratis pacanele Fire Spell onlineAcesta este un joc de cazino cu 5 tambururi care ofera jucatorilor un total de 10 linii si include, de asemenea, 12 simboluri usor de inteles, care fac slotul video mai distractiv. Linia de poveste se invarte in jurul valorii de casting o vraja de foc, in scopul de a imblanzi dragon furios si de a salva printesa. Cea mai buna parte a faptului este ca poti castiga un jackpot cu o multiplicare de pariuri de 20,0000x. Daca acest lucru este ceva de trecut, atunci cu siguranta jucatorii au o sansa mare de a castiga mare. In acest joc jucatorii isi pot paria pe 0.5, 1, 1.5, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18 si 20, cu o posibila victorie de 50.0000.

Joaca gratis pacanele Fire Spell online

 

In acest joc de cazino, Fire Spell, jucatorului i se permite sa selecteze suma pariului pe linie individuala, cu posibilitatea de a schimba suma inainte ca orice joc sa fie jucat. In cazul in care un jucator castiga orice suma in joc, acesta poate fi dublat prin simpla apasare a butonului de pariere. De fapt, jucatorul poate continua pana cand suma ajunge la limita sau castigul este pierdut si trebuie sa plaseze un nou pariu. In plus, cu autostart puteti juca si jocul de bonusuri. Cu toate acestea, daca se intampla sa castigi jackpotul, aceasta caracteristica particulara nu este permisa niciodata.

Este imperios necesar sa retineti ca un joc bonus de rotiri gratuite cand pe role se afiseaza 3 (sau mai multe) simboluri. Aceste rotiri gratuite sunt jucate numai pe pariu unic si, mai important, pe numarul de linii active. Dragonul zburator poate inlocui unul sau mai multe simboluri cu simbolul salbatic.

Simboluri

Acest joc de cazino include simbolul dragonului salbatic, care poate inlocui toate celelalte simboluri din joc, cu exceptia simbolului scatter. Veti intalni, regina, piept de comori, jack, noua, 10 si sabie.

No comments

Leave a Reply