Alege Pacanele

African Simba

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

African Simba

Jocul de cazino online African Simba gratuit„African Simba” este un joc de pacanele gratuit online clasic, oferit de Novomatic. In acest joc tema este un Safari african. Personajele sunt, de asemenea, construite astfel încât să se integreze perfect aceasta tema. Deci, daca esti cu adevarat pasionat de Safari-ul african, atunci trebuie sa incerci acest joc. Este foarte popular si nu necesita investitii sau inregistrare. Prin urmare este un joc ideal ce poate fi jucat in timpul pauzelor, chiar si la birou. Jocuri similare oferite de Novomatic, sunt si: „African Simba II” si „Attila”.
Este un joc de 25 de linii, care conține, de asemenea, simbolul wild sub forma leului formidabil. Este un joc scatter iar simbolul scatter este un munte in acest joc. Este o experienta distractiva.

Jocul de cazino online African Simba gratuit

„African Simba” este un joc de cazino de tip slot online oferit de Novomatic. Este un joc foarte bun, care dublează castigurile in timpul jocului. In timpul jocului, jucatorul poate incasa pana la 62500 credite. Toate sumele sunt disponibile în jocul virtual, asa ca nu este nevoie sa investesti nimic, iar toate jocurile pot fi jucate gratuit. In plus, experienta lumii safari este un avantaj suplimentar. Jocuri similare cu experiențe interesante sunt: „Great Blue” și „Gold Pharaoh 2”.

„African Simba” te poarta intr-o excursie interesanta si unica in acest joc de pacanele. Acest joc este unic și diferit de restul jocurilor, deoarece ofera sansa de a juca 25 de linii castigatoare si 5 role. Exista foarte multe posibilitati de castig. Jackpot-ul este deja in desfasurare.

No comments

Leave a Reply