Alege Pacanele

Quest for Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Quest for Gold

Jocuri Pacanele Quest for Gold Online GratisQuest for Gold are o grafica impresionanta si ofera combinatii castigatoare impresionante. Victorii complete pot fi savurate de catre jucatori cu cartile wild. Simbolul harta comorii conduce jucatorii in rundele bonus. Trei simboluri harta ofera 10 rotiri gratuite; patru simboluri ofera 12 rotiri gratuite in timp ce daca prinzi cinci simboluri harta vei fi recompensat cu 15 rotiri gratuite mai mult. Acest slot video are o caracteristica unica ca un joc de noroc gratis in forma de piramida de aur. Acest joc de pacanele are 5 role si 20 de linii de castig. Prinderea a cinci simboluri wild pe role ofera cel mai mare premiu in joc. Acest joc slot de Novomatic ofera si o runda impresionanta care permite jucatorilor castigare la o suma mare. Jocul dispune de un mod auto-play, de asemenea. Acest joc este la fel de bine incarcat cu efecte de sunet realiste animatii bogate de asemenea.

Jocuri Pacanele Quest for Gold Online Gratis

 

Quest online pentru jocul Joker are simboluri caracteristice cum ar fi un colier de smarald, aventurierul, harta comoarii, maimuta, piramida din Egipt si simboluri de carti normale, cum ar fi 10, A, J, K si Q. Acest joc dispune de un simbol scatter, unu wild si trei jocuri bonus. Acest jocuri de pacanele online mai are, de asemenea, 10 caracteristici de multiplicare. Simbolul aventurier substituie toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului harta comorii pentru a oferi combinatii castigatoare. Tema acestui slot video online este impresionant ca si la alte jocuri de la Novomatic.

Acest joc de pacanele video dispune de un simbol scatter, care creste in mod semnificativ castigurile. Cele mai multe runde de bonus se reiau in acest joc generos oferit de Novomatic. Jucatorii au posibilitatea de a paria castigurile lor. Este alegerea jucatorilor daca intra in aceasta runda, deoarece exista 50% sanse de a castiga runda jocuri de noroc. Acest slot video de la Novomatic este destul de plin de culoare si merita incercat pentru distractie. Pentru o experienta de joc similare, puteti incerca si alte jocuri slot Novomatic, cum ar fi Aztec Treasure, Big Catch, Gorilla si Just Jewels.

 

No comments

Leave a Reply