Alege Pacanele

Big Catch

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Big Catch

Joaca gratis pacanele Big Catch online„Big Catch” este un joc de slot vibrant oferit de Novomatic si bazat pe tema subacvatica. Rundele bonus pot aduce castiguri de 500 de ori mai mari decat pariul plasat. Acest joc de pacanele este unul cu variatie medie, iar castigurile vor veni cu siguranta. Jocul are 5 role si 20 de linii castigatoare si prezinta lumea marina. Efectele sonore si bulele de aer fac acest joc sa fie interesant si distractiv. Jocuri similare sunt si: „Flamenco Roses” si „columbus Deluxe”.

Joaca gratis pacanele Big Catch online

 

Acest joc de pacanele online prezinta simboluri ca: ancora ruginita, carti de joc si logo-ul jocului. O recompensa de 50.000 de monede va fi oferita jucatorului care afiseaza 5 logo-uri pe rolele aparatului de slot. Cele mai mari castiguri pot fi castigate in rundele bonus.

Jocul de cazino de tip slot online „Big Catch” are ca tema viata subacvatica. Jocul prezinta simboluri cu pesti roz, ce apar pe rolele 3, 4 si 5. Acest simbol inlocuieste toate celelalte simboluri, formand combinatii castigatoare. Simbolul poate fi chiar pastrat pre rolelel aparatului de slot si cresc sansele de castig. Orice castig pe o linie castigatoare poate declansa caracteristica bonus Fishing. Atunci cand rolele se umplu cu apa, jucatorii stiu ca au intrat in runda bonus. Acul si undita se plimba pe rolele aparatului de slot, iar jucatorul trebuie sa selecteze rolele. Cu cat mai mare este pestele, cu atat mai mare o sa fie recompensa. Alte jocuri similare ce pot fi incercate sunt: „Money Game” si „Columbus Deluxe”.

Acest joc de aparat de pacanele online oferit de Novomatic are o runda de Gamble standard. Un premiu misterios se acorda jucatorului care vede simbolul sirenei ce poate fi pariat in timpul rundei Gamble. Grafica jocului si efectele sonore sunt imresionante.

No comments

Leave a Reply