Alege Pacanele

Mayan Moons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mayan Moons

Mayan Moons gratis joc ca la aparate online„Mayan Moons” este un joc de pacanele oferit de Novomatic. Acest joc de pacanele are efecte sonore grozave si o grafica colorata, 5 role si 20 de linii castigatoare. Colectarea simbolurilor pe linii este scopul principal din acest joc de slot. Acest joc ofera rotiri gratuite, dar si bonusuri cu castiguri uriase. Acest joc video slot este fascinant asemeni altor jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic: Golden Sevens sau Lord of the Ocean. Jocul este realizat astfel incat sa ofere numeroase combinatii castigatoare jucatorilor. Procentajull de castig este si el mare, asa ca jucatorul va incasa castiguri grozave. Jocul merita incercat si nu vei fi dezamagit.

Mayan Moons gratis joc ca la aparate online

 

„Mayan Moons” este un joc de cazino de tip slot online oferit de Novomatic. Valoarea monedelor din acest joc poate fi ajustata. Atunci cnad 5 simboluri de pelicani se afiseaza pe role, jackpot-ul de 1250 de monede poate fi castigat. Jocul are numeroase simboluri. Luna este simbolul scatter al jocului. Imparateasa este simbolul wild. Simbolurile formeaza combinatii castigatoare. Tema acestui joc de slot este inovativa si simpla, asemeni altor jocuri similare oferite de Novomatic: Golden Sevens si Katana.

Acest joc de aparat de pacanele online oferit de Novomatic este foarte interesant si aduce animatii si efecte sonore uimitoare. Acest joc de slot ofera castiguri bune jucatorului. Afisarea a trei sau mai multe simboluri scatter pe rolele aparatului de slot ofera 15 rotiri gratuite jucatorului. Jucatorul isi poate paria castigurile, la alegerea sa, in runda Gamble.

 

No comments

Leave a Reply