Alege Pacanele

Lord of the Ocean

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lord of the Ocean

Jocul de cazino online Lord of the Ocean gratuit„Lord of the Ocean” este un frumos jocuri ca la aparate online oferit de Novomatic, ce are o grafica grozava. Acest joc are ca tema luma subacvatica si creaturi misterioase. Rotirile gratuite fac jocul si mai interesant. Roata norocului subacvatica este simbolul scatter si simbolul wild al jocului. Inlocuieste toate celellate simboluri de pe ecran. 3 sau mai multe simboluri scatter pe ecran acorda jucatorului 10 rotiri gratuite. Un simbol este aleas aleator ca expanding scatter. Atunci cand simobolul aterizeaza pe rolele aparatului, va acoperi toate rolele. Acest joc video slot este fascinant asemeni altor jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic: Katana sau Golden Sevens.

Jocul de cazino online Lord of the Ocean gratuit

 
Acest joc de slot de la Novomatic are o runda Gamble in care jucatorii au posibilitatea de a-si dubla castigurile. Acest joc de video slot ce accorda castiguri mari jucatorilor sai este unul clasic ce si-a castigat locul binemeritat in cadrul jocurilor Novomatic. „Lord of the Ocean” este un joc de cazino de tip slot online ce ofera optiuni de joc uimitoare. Acest joc oferit de Novomatic are 5 role si 10 linii castigatoare. Tema acvatica a jocului este bazata pe mitologia greaca. Aest joc ofera un jackpot de 5000 de monede, care poate fi castigat prin afisarea a 5 simboluri cu Lord of the Ocean. Principala caracteristica a jocului este bonusul de rotiri gratuite. Acestea pot fi declansate din nou in cursul jocului. Tema acestui joc de slot este inovativa si simpla, asemeni altor jocuri similare oferite de Novomatic: Hoffmeister si Golden Sevens.

Acest joc de aparat de pacanele este un joc extraordinar ce ofera castiguri consistente. Personajele jocului sunt grozave si fenomenale. Jocul merita incercat pentru animatiile si efectele sonore ce insotesc caracteristicile speciale ale jocurilor Novomatic. Cu siguranta nu vei fi dezamagit de experienta jocului.

 

No comments

Leave a Reply