Alege Pacanele

Rumpel Wildspins

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Rumpel Wildspins

Rumpel Wildspins gratis joc ca la aparate onlineUna dintre cele mai fascinante basme din toate timpurile este aceea a lui Rumpelstiltskin. El a fost o creatura mistica in mintea tuturor copiilor si continua sa fie asa. Asta face sens pentru Novomatic sa includa aceasta tema intr-un slot video gratuit. Acesta este motivul pentru care acest jocuri de pacanele se bazeaza foarte mult pe tema, dar temele nu sunt suficiente pentru a incepe un joc. Celelalte caracteristici minunate ale jocului includ stilul narativ, muzica de fundal si un slot colorat.

Rumpel Wildspins gratis joc ca la aparate online

 

Da, in afara de faptul ca avem un slot reusit ca aspect acest lucru nu este destul de mult pentru ca nu are nici o alta caracteristica speciala. Caracteristicile speciale ale acestui joc sunt destul de mult limitate si avand in vedere ca acesta este un joc bazat tema, o runda de bonus tematica ar fi fost un plus bun, dar se pare ca lipseste. In ansamblu, acest joc este destul de bun, daca luam in considerare ritmul si rata RTP. Cu toate acestea, inca se simte ca este lipsit de unele aspecte. Lasam la parera ta sa decizi daca iti place acest joc sau nu.

Rumpel Wild Spins este un joc dezvoltat de producatorul de jocuri Astra – care este o companie afiliata a dezvoltatorilor de jocuri Novomatic. Ei au facut o treaba destul de bun cu grafica si sunetul acestui joc. Daca va simtiti ca jocul devine monoton la un moment dat, puteti activa muzica de fundal. Muzica functioneaza in mod eficient pentru a va mentine mereu alert. Prin urmare, acest joc este destul de bun atunci cand vine vorba de joc pentru o sesiune lunga. La acest slot online scatter este platit indiferent de ce pozitie are, in timp ce simbolurile trebuie sa fie in liniile de plata alese pentru a genera bani.

Rumpel Wild Spins este un joc foarte frumos dar nu este foarte unic in caracteristicile sale. De fapt, aceasta nu are foarte multe caracteristici pentru a ne mentine absorbiti daca am jucat deja alte jocuri de la Novomatic. Daca sunteti un fan al producatorului acestui joc s-ar putea sa iti placa intr-adevar, in caz contrar, este greu sa deveniti un fan al acestui joc.

 

No comments

Leave a Reply