Alege Pacanele

Ooga Booga Jungle

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ooga Booga Jungle

Joaca gratis pacanele Ooga Booga Jungle onlineJocul de cazino Ooga Booga Jungle este jocul stabilit in padurea densa si vita de vie. Puteti descoperi intreaga gazda a animalelor din jungla care vor astepta sa te faca sa castigi jocul acesta de pacanele.

Joaca gratis pacanele Ooga Booga Jungle online

 

Simbolurile jocului de cazino

Nu va exista nici o indoiala cu privire la tema jocului, deoarece este stabilita in zona cu plante tropicale luxuriante, vegetatie verde si groasa. Cand incepeti sa jucati, veti simti ca si cum ati intrat intr-o lume noua in care nu exista nimic altceva de vazut daca nu sunt frunze, plante si copaci. Tamburele vor cuceri in centrul ecranului si sunt realizate cu ajutorul betelor de bambus si a celor doua lanterne improvizate care rasuna din toate partile, care asigura caldura si caldura in joc. Simbolurile jocului de pacanele sunt animalele normale pe care ar trebui sa le asteptati sa le vedeti in jungla, sunt Tarzan, iguana, mamutele, mandrilii si hiena.

Cum se castiga acest joc de pacanele

Inainte de a va decide sa jucati folosind bani, va fi mai bine sa aflati cat de mult puteti castiga din joc. Cand joci jocul, ai sansa de a castiga un jackpot de 100.000 de dolari. Cu toate acestea, exista si alte premii pe care le puteti castiga, de asemenea. Cand potriviti cel putin cinci simboluri pe liniile de castig active, puteti solicita castigul de la 1.000 pana la 10.000 pentru simbolul mandrilului. Trebuie sa potriviti doua simboluri pentru a castiga si daca va potriviti mai mult, obtineti un premiu mult mai mare.

 

No comments

Leave a Reply