Alege Pacanele

Fruit Abduction

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Abduction

Jocul de cazino online Fruit Abduction gratuitFructe sunt icoane clasice de cazinou si sunt prezente si in diferite sloturi online gasite pe piata. Cu toate acestea, in acest joc de pacanele, au fost rapite de extarterestri si apoi duse in spatiul cosmic. Chiar daca acest lucru este ceva ce nu este asteptat in joc, jocul combina tema clasica cu universul ultra-modern de sci-fi, cele doua arata impreuna aduce o anumita doza de umor.

Jocul de cazino online Fruit Abduction gratuit

 

Caracteristicile jocului de pacanele

Slotul online Fruit Abduction vine cu un aspect modern, cu o animatie de fundal neteda care completeaza premisa distractiei pentru acest joc slot. Tamburele transparente au fost proiectate in asa fel incat sa para ecran ecologic si futurist si o vedere deschisa asupra cosmosului. Jocul comun al jocului de pacanele se gaseste in partea de jos a acestuia si jocul este cunoscut ca fiind unul dintre jocurile bine concepute.

Cum se joaca

Jocul acesta de pacanele este usor de jucat si orice jucator se poate bucura de el, indiferent daca este sau nu un incepator. Tabelele de plati ale jocului sunt fixe. Acestea indica pozitiile in care se va gasi combinatia castigatoare inainte de a putea castiga premiul. Puteti utiliza butoanele plus sau minus gasite in role, pentru a ajusta pariul inainte ca utilizatorul sa poata roti aceste role. Va fi apoi momentul trecerii degetelor si asteptare.
Castigul va fi bazat pe tipul de simboluri care alcatuiesc simbolurile de linie in apropierea marimii rolelor si cat este pariul curent. Daca alegeti sa riscati mai multi bani, atunci veti castiga premii mai mari in joc.

No comments

Leave a Reply