Alege Pacanele

Super Skee Ball

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Super Skee Ball

Super Skee Ball gratis joc ca la aparate onlineJocul de pacanele Super Skee Ball este un joc cu o tinta de rulare a mingii si de incercare, astfel incat sa se aterizeze la unul dintre gaurile care va pot ajuta sa castigati cei mai multi bani. Cu toate acestea, cotele jocului de tip slot video au fost reparate si nu este nevoie de utilizarea unor abilitati suplimentare pentru a o castiga. Dar jocul face ca jucatorul sa se simta ca si cum ar controla. Biletul de joc a fost printre primele jocuri disponibile la joc, iar recompensele oferite sunt intotdeauna ridicate. Cu acest joc, puteti castiga pana la de 100x pariul si puteti paria peste 10,00 pe runda.

Super Skee Ball gratis joc ca la aparate online

 

Puteti alege pariul si il puteti juca la 1, 2 si 3 jocuri si apoi ar trebui sa mutati mouse-ul inaintei sau inapoi, astfel incat sa puteti seta mingea sa loveasca la dreapta, in centru sau la stanga. Indiferent de gaura in care vor ajunge bilele, castigul va fi inmultit cu acest numar. Jocul de pacanele nu are optiunea de redare automata.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul are cele mai bune caracteristici pe care nu va puteti astepta sa le vedeti din alte jocuri. Acesta ofera jucatorului suficient timp sa joace si are o lumina de fundal mai luminata, in timp ce scorul este afisat la o tabla. Jocul ofera jucatorului multe optiuni de joc si de aceea a devenit un joc ca la aparate popular. Cu toate cele mai recente caracteristici adaugate in joc, el pare super modern cu cele mai recente iluminari.

No comments

Leave a Reply