Alege Pacanele

The Witch Race

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Witch Race

Jocuri Pacanele The Witch Race Online GratisJocul de pacanele Witch Race este un joc in care trebuie sa pariati pe 5 vrajitoare si trebuie sa anticipati cine va castiga. Pe partea fiecarei vrajitoare exista un buton de pariere. Puteti utiliza sagetile in jos sau in sus pentru a putea micsora sau ridica miza acelei vrajitoare, ar trebui sa setati sa fie 0 daca nu pariati pe acea vrajitoare.

Jocuri Pacanele The Witch Race Online Gratis

 

Cand incepeti sa jucati acest jocuri de pacanele, veti putea sa va bucurati de toate efectele de sunet si animatie din joc. Poti sa inveselesti pe vrajitoarele favorizate cand poate sa termine prima. Mai mult de o vrajitoare poate trece linia si veti primi plata atunci cand ea este in masura sa treaca.

Premiile jocului de pacanele vor fi generate la intamplare si, daca apasati la Race Button, premiul de top va fi stabilit pe un pariu de 10.000 pe acea linie. Aceasta inseamna ca va va fi usor sa faceti pana la 100.000 in doar o zi.

Caracteristicile jocului

Slotul online include un simulator de curse unde eroii jocului zboara cu vrajitoarele pe matura, dar nu pe cai. Vrajitoarea va trebui sa intampine diferite obstacole in joc, cum ar fi maturile rupte, lanterna si bufnitele care vor trece. Cand jocul este terminat, jucatorul este platit pentru fiecare personaj care a reusit sa treaca intreaga distanta. Toti banii castigati pot fi retrasi cand termini fiecare runda.

No comments

Leave a Reply