Alege Pacanele

Reels in the City

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Reels in the City

Reels in the City gratis joc ca la aparate onlineReels in the City este un joc de cazino online bazat pe cazinourile normale si nu arata nici un semn pentru a merge oriunde altundeva. Jocul de pacanele are un anumit nivel de stralucire si marmecul pe care trebuie sa o observati indiferent de orice. Fundalul jocului este un oras cu toata viata luxoasa care se bazeaza pe locul metropolitan bogat. Puteti gasi un numar de fete care au facut ca orasul sa fie casele lor.

Reels in the City gratis joc ca la aparate online

 

Simboluri unui joc de cazino

Simbolurile jocului de pacanele sunt telefoane inteligente, inel de aur, diamant cristal clar, discul disco, Mercedes SLR. Simbolurile jocului includ si saci de cumparaturi, nuante de designer, parfum, ruj si tocuri. Produsele care apar in joc sunt toate de inalta calitate.

Caracteristicile jocului de pacanele

In partea de jos a ecranului, exista un pariu, un pariu maxim, un spin si un pariu automat. Afisarea pariului total si a liniilor sunt incapsulate intr-un lant de platina care inconjoara rolele. Butoanele principale ale centrului sunt bijuterii si diamante si pot afisa un panou de control complet. Pe role, puteti gasi butonul de plati si nu este usor sa pierdeti. Puteti gasi, de asemenea, un numar de bauturi diferite gasite in spatele rolelor. Sunetul de joc are o melodie de jazz si ea este cantata in fundal. Este atragatoare si va veti putea bucura de joc inainte de a putea incepe sa va implicati in alte lucruri in joc. Cand loviti la rotire, sunetul facut va fi un pas mare.

 

No comments

Leave a Reply