Alege Pacanele

Cap N Coins

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cap N Coins

Jocuri Pacanele Cap N Coins Online GratisSlotul video Cap’N Coins este un joc cu o tema pirat. Acest joc de noroc se refera la cei rai care vor naviga pe mare si vor sorbi romul, vor jefui si vor pradui si vor face nenorocirea in timp ce vor ameninta navele gasite in cale. Chiar daca tema jocului de noroc nu este originala, este preferata fata de alte tipuri de joc cu aceeasi tema. Tema piratilor este distractiva si jocul are o grafica placuta si animata.

Jocuri Pacanele Cap N Coins Online Gratis

Cap’N Coins este un joc de noroc care-l aduce pe Pugwash pe role. Structura jocului este familiara si placuta si are standard cinci rotite in centrul sau, seturi de pariuri si linii de plata. Fundalul are o plaja care arata spre un ocean fara sfarsit.

Simbolurile jocului de noroc

Pentru a castiga cu acest joc de noroc, va trebui sa potriviti cinci, patru, trei sau doua simboluri. Simbolurile jocului sunt relevante pentru aceasta tema. Veti vedea un pirat care are o mana cu carlig, un pergament, craniul care are oasele incrucisate, cufarul de comori care atrage cu aurul sau si rotile navei.
Desenul de joc a fost facut intr-un mod profesionist si exista detalii remarcabile, dar nu inseamna ca jocul de noroc este prea complex. Cand incepeti sa jucati, puteti incepe prin ajustarea marimii pariurilor, dar retineti ca atunci cand platiti mai mult, castigati si mai mult. Puteti decide si numarul de linii de plata pe care sa le jucati. Daca alegeti mai multe linii de castig, veti obtine mai multe oportunitati de a castiga mai multe premii.

No comments

Leave a Reply