Alege Pacanele

Pharaohs Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Pharaohs Gold

Pharaohs Gold gratis joc ca la aparate onlineFiecare persoana doreste sa puna mainile pe aurul lui Faraon. Jefuitorii de mormintele de peste un secol si de milenii au vrut sa obtina ceva din el. Exploratorii au vrut sa o duca inapoi la muzeul lor.

Pharaohs Gold gratis joc ca la aparate online

 

Caracteristicile jocului de pacanele Pharaoh’s Gold

Istoria egipteana a fost inspiratia pentru multe lucruri, inclusiv sloturi video, romane si filme. Jocul acesta de pacanele are 8 bobine, dar in cele din urma aveti sansa de a seta orice numar de role doriti pana la o singura rola. Redarea jocului va va face sa simtiti ca intrati in mormantul lui Tutankhamun.
Actiunea unui joc se deschide intr-un mormant si exista o structura egipteana veche de cateva nivele. Inainte de a incepe sa jucati, aveti o sansa de ajustare a nivelului de pariu incepand de la 0.1 pana la 2.0. In cazul in care jucati casual, puteti seta un pariu scazut in timp ce aflati cum este jucat jocul inainte de a putea sa faceti bani pe el. Puteti folosi un pariu mic, dar va trebui sa jucati 8 rotiri ori de cate ori puteti.

Simboluri de joc

Pentru a putea castiga, va trebui sa aveti trei simboluri intr-un rand. Icoanele au hieroglife, ochiul lui Horus, cobra infasurata, gandaci scarabei si piramide de aur. Cand primiti 3 cobre intr-un rand, castigati 200 de monede, daca obtineti 3 zeitati de caini, veti castiga 1.000 si daca primiti 3 scarabei rosii veti primi 10.000. Daca cunoasteti cultura egipteana, veti putea identifica simboluri ale jocului cu usurinta.

 

No comments

Leave a Reply