Alege Pacanele

Monte Carlo Classic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Monte Carlo Classic

Jocuri Pacanele Monte Carlo Classic Online GratisJocul de tip slot video Monte Carlo Classic este jocul ideal pentru tine daca iti plac pcanelele traditionale cu fructe. Jocul vine cu o intorsatura proaspata in care poti castiga bani instant.

Jocuri Pacanele Monte Carlo Classic Online Gratis

 

Simboluri ale jocului de pacanele

Jocul acesta aduce inapoi tema fructelor foarte comuna la sloturi video si le ofera o noua, dar moderna intorsatura. Veti gasi toate simbolurile pe care le-ati astepta sa le vedeti care sunt grafica vie, Lucky 7, baruri, potcoave, capsuni, pepeni verzi si cirese.
Designul acestui joc de pacanele are o cheie mica, care este in acelasi timp minima. Acesta ofera aspectul sofisticat, deoarece va veti uita la o masina de fructe de cazinou care a fost decorata cu zaruri, cirese si porniri. Comenzile jocului sunt simple. Jocul de pacanele nu are coloana sonora, dar va puteti bucura in continuare de sunetul autentic al jocului, cu jangle si zgomot care pot fi prea familiare.

Caracteristicile slotului video Monte Carlo Classic

Jocul acesta de pacanele are rolul de a reproduce masina autentica de fructe si include aspectul pe ecran. Tabela de plati se gaseste in partea de sus a jocului, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa va opriti jocul, astfel incat sa puteti verifica preturile.
Pentru a castiga jocul, va trebui sa faceti cel putin trei meciuri, totusi daca castigati cu cirese puteti sa rotiti una sau chiar doua atunci cand aveti linii de castig active. Jocul are trei nivele diferite pentru a paria si acest lucru il face atunci cand va decideti. Va merita sa ridicati cele mai bune. Cand optati pentru a paria folosind maximul, castigati jackpot-ul cu 3 5 norocos 7.

 

No comments

Leave a Reply