Alege Pacanele

Haunted Night

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Haunted Night

Haunted Night gratis joc ca la aparate onlineHaunted Night este un joc de cazino pe care ar trebui sa il jucati la orele nocturne cand va simtiti rautacios si malefic. Toate simbolurile neon-lucioase care apar pe ecran nu vor arata prea spectaculos in lumina naturala.

Haunted Night gratis joc ca la aparate online

 

Dar acest slot video este deosebit cu toate ilustratiile sale. Chiar si comenzile din partea inferioara a ecranului sunt tinute sub presiune, astfel incat tema principala sa fie luminata. Exista 5 role in acest slot video cu 243 de moduri de pariere. Asa e, nu va incarca mintea cu memorarea liniilor de plata, pur si simplu va bucurati de acest joc de cazino online. Puteti incerca sloturile gratuite, dar jocul este destul de simplu si credem ca puteti ghici cum functioneaza daca incepeti sa jucati.

Exista doua runde bonus cu care acest joc de cazino gratuit te va recompensa daca indraznesti sa faci o plimbare de-a lungul benzilor sale umbrite. Primul este Haunted Night, care apare cand prindeti simboluri scatter pe rolele 2, 3 si 4. In afara de 9, J, Q, etc., exista o vrajitoare care se strecoara de pe ecran ocazional, iar privirea acestei pisici fortati-va sa continuati sa rotiti bobina.

Simbolul salbatic de aici nu lasa nimic sa ghiceasca. Este doar un mare “WILD” scris in font fantoma. Vorbind despre a doua facilitate bonus stabilita intr-un cimitir. Acesta are un simbol scris “BONUS”. Daca prindeti trei dintre aceste simboluri pe rolele 3, 4 si 5, atunci veti declansa runda bonusurilor pentru morminte. Veti fi indrumati direct spre cimitir si de acolo trebuie sa colectati cimitirele pentru a descoperi premii.

No comments

Leave a Reply