Alege Pacanele

Jasons Quest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jasons Quest

Jocuri Pacanele Jasons Quest Online GratisExista o multime de jocuri de tip slot video gratuite cu mitologie greaca, dar Jason’s Quest este probabil un astfel de joc de pacanele pe care ar trebui sa-l verificati. Incepe cu un teren de vanatoare dragut. Calitatea fina a graficii este ceea ce va va face sa va distrati. Daca vreti un indiciu, acest joc de pacanele se bazeaza pe povestea lui Jason si Argonautii.

Jocuri Pacanele Jasons Quest Online Gratis

 

Exista cinci role si trei randuri si pana la 25 de linii de plata. Una dintre Harpii va inlocui toate simbolurile, cu exceptia celei care se imprastie – da, asta este simbolul tau salbatic.

 

Acest joc de pacanele este foarte interesant – de fapt, cand vine vorba de partea bonus vei simti caldura. Runda de bonus este locul unde trebuie sa colectezi pietrele. Se declanseaza doar cu trei simboluri scatter si, odata ce se intampla, exista jocuri care incep.

Primul nivel este Cyclops – nu aveti nevoie de pietre pentru a juca aceasta runda. Va va aduce 10 rotiri gratuite si toate victoriile vor fi multiplicate de doua ori in timpul acestei runde.

Pentru a ajunge la a doua runda, unde veti intalni si Hydra, veti avea nevoie de 15 pietre pretioase – pe care trebuie sa le colectati cumva in runda precedenta. Cea de-a treia runda este runda scheletului. Aveti nevoie de 30 de pietre pentru a juca aceasta runda. Daca ajungeti pana la ultimul nivel, asteptati sa iesiti cu niste plati extraordinare.

No comments

Leave a Reply