Alege Pacanele

Antique Riches

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Antique Riches

Jocul de cazino online Antique Riches gratuitExista 5 role si 25 de linii de plata pe acest slot video. In Antique Riches, toate caracteristicile sunt foarte unice si interesante. Daca exista doua simboluri scatter la acest joc de pacanele pe a cincea si prima bobina – verificati tabelul de plata pentru a afla care este simbolul scatter – atunci veti declansa o runda de bonus speciala. In aceasta runda de bonus va trebui sa alegeti dintre diferitele articole antice.

Jocul de cazino online Antique Riches gratuit

 

De asemenea, atunci cand colectezi zece obiecte antice, se va incepe o runda de rotire gratuita de 10. Exista mai multe caracteristici bonus decat in ​​multe jocuri cu tema incarcate. Exista o alta runda bonus numita bonus de licitatie in care trebuie sa vindeti un articol din colectia dvs. de antichitati. Puteti chiar numi acest joc un mini joc de licitatii, deoarece de fapt vindeti antichitati si colectati antichitati la fel ca un joc de strategie. Un lucru este sigur, nu va veti plictisi de sloturile video de aici.

Exista intotdeauna un fundal pentru bogatii. Antichitatile reprezinta o modalitate frumoasa de a profita de aceasta lume virtuala. Acest slot video gratuit va va ajuta sa masurati adevarata aventura in spatele cautarii pentru cele mai bune antichitati si profitand de ele. Slotul este conceput intr-un mod corect, deoarece un joc de pacanele ca acesta necesita o multime de detalii grafice, iar jucatorul va cauta si va gasi pe cele mai bune. Genesis Gaming a facut o treaba buna de a da doar ce este mai bun acestui joc. Magazinul de antichitati este simbolul salbatic de aici. Dar daca va obositi sa rotiti rolele, puteti seta redarea automata pentru 5 sau 10 rotiri automate gratuite.

No comments

Leave a Reply