Alege Pacanele

Mystic Monkeys

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mystic Monkeys

Joaca gratis pacanele Mystic Monkeys onlineMystic Monkeys este un joc de pacanele in care maimutele mistice se leagana de la o ramura la alta si in felul asta deschid 50 de linii diferite pentru a castiga la acest slot video gratuit. Asta e corect. Exista 5 role si 50 de linii de plata aici.

Joaca gratis pacanele Mystic Monkeys online

 

Cea mai importanta dintre toate lucrurile sunt cele trei maimute ale lui Gandhi. Una dintre maimute nu vrea sa auda, cealalta nu vorbeste, iar a treia nu vede. Cu intelepciunea lor puteti incepe acest joc de pacanele pentru a ajunge la jackpot. Cu trei sau mai multe simboluri scatter, puteti debloca caracteristica bonus care va ajuta la ritmul jocului. Jocul bonus este cunoscut sub numele de Wisdom Free spins, iar numele este destul de sugestiv. Cu toate acestea, ideea principala aici este de a alege una dintre cele trei maimute intelepte. Maimuta inteleapta aleasa va va oferi o anumita rasplata. Nu va va oferi doar rotiri gratuite, ci va deveni insasi simbolul salbatic la sfarsitul jocului.

Potrivit legendei, aceste maimute sunt cei mai buni prieteni ai lui Ho Tai. Au legaturi puternice cu fundalul oriental. Poate ca acesta este motivul pentru care vedeti o padure tropicala in fundal – padurea care este casa acestor maimute. Daca ii aduceti fructe proaspete, aceste maimute va vor fi generoase. Asigurati-va ca aveti acele simboluri relevante pe aceasta masina slot gratuita. Restul jocului de pacanele este destul de simplu – trebuie doar sa conduci gazonul si sa te bucuri de joc cu toata gloria lui. Exista o muzica placuta in fundal si exista simboluri distractive care va vor distra pe tot parcursul.

No comments

Leave a Reply