Alege Pacanele

Machine-Gun Unicorn

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Machine-Gun Unicorn

Machine-Gun Unicorn gratis joc ca la aparate onlineMachine-Gun Unicorn este un joc de pacanele frumos pe care il poti juca ca slot video gratuie. Este destul de amuzant. Exista un unicorn aici al carui corn nu este decat un mitraliera. Deci, puncte complete pentru Genesis Gaming pentru aceasta idee nebuna!

Machine-Gun Unicorn gratis joc ca la aparate online

 

Dar, inainte de a incepe sa asteptati o plimbare cu bucurie, sa va spunem ca exista doar o singura facilitate bonus. Acesta este momentul in care simbolul unicorn apare pe bobina 3 – creeaza o multime de victorii. Acest lucru este prin restartarea unui mini-joc in care veti vedea mai multe borcane pe role. Aceste borcane vor veni cu multa valoare in numerar. Deci, cu cat mai multe borcane distrugeti valoarea mai mare pe care o veti primi. Acum este clar ce sunt necesare acele mitraliere. La sfarsit, chiar daca nu exista borcan in cazul in care unicornul terenuri, veti primi oricum o suma mica de credit.

Deci, ce se intampla atunci cand lucrurile nu sunt atat de interesante in jocul de tip slot video? Practic, este vorba de un joc de pacanele cu cinci role de masina si, spre deosebire de celelalte jocuri de la Genesis, are doar 10 linii de plata. Toate sunt fixe. Setarea aici este o lume fantezie care este amenintata – de jarheads! Asta e corect. De aceea, aveti nevoie de unicornul de partea voastra pentru a scapa de jarheads si, pe masura ce o faceti, castigati din ce in ce mai multe premii. Deci tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti rolele si sa asteptati runda bonus in care puteti castiga cu adevarat o suma mare si sa va distrati. Dar chiar si atunci ar fi fost mai frumos sa ai mai multe bonusuri.

No comments

Leave a Reply