Alege Pacanele

Wild Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wild Fruits

Wild Fruits gratis joc ca la aparate online

Wild Fruits este un joc de pacanele cu 50 de linii de plata si 5 role si se amesteca impreuna Far West si Fructe. Jucatorul se afla in rolul vanatorului de recompense, care gaseste camerele din America de Vest aflate in cautarea unor fructe necinstite si care trec prin comunitatile pasnice care fusesera imprastiate in salbaticie.

Wild Fruits gratis joc ca la aparate online

 

Slotul video Wild Fruits este bazat pe vestul salbatic si cowboy. Se desfasoara intr-un salon in functie de mediul inconjurator al jocului.

Fundalul pare simplu, dar cand apare bobina, exista un fundal din lemn cvasiuniform. O atmosfera salon a fost dedusa din cauza efectelor sonore cu muzica de fundal care joaca rolul de rotiri.

Jocul de pacanele poate fi personalizat in functie de ceea ce doresc jucatorii. Este posibil sa modificati valoarea monedei facand clic pe o pictograma corespunzatoare in partea de sus a coltului din stanga al ecranului. Puteti activa cat mai multe bobine pe care le doriti. Sagetile in jos si in partea de jos va permit sa setati numarul de pariu pe care doriti sa-l setati.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele sunt cele mai multe fructe si veti gasi un numar bun de ele. Exista unele care arata delicios in comparatie cu alte fructe, dar toate sunt dorite si periculoase. Simbolurile sunt zmeura, lamaie, prune si portocala. Altele sunt nuca de cocos, pepene verde, struguri si capsuni. Cele mai bune simboluri sunt un galben mai mare 7, cand primiti cinci pe liniile de castig pe care le-ati activat deja, atunci veti primi 1000 de pariuri.

No comments

Leave a Reply