Alege Pacanele

Sushi

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sushi

Jocuri Pacanele Sushi Online GratisSlotul video Sushi are 5 linii de plata cu 3 role si este jocul de cazino potrivit pentru tine daca va place bucataria japoneza. Chiar daca jocul incearca sa pastreze totul simplu, s-ar putea sa castigati un jackpot de credit de 50.000. Jucatorii pot beneficia, de asemenea, de tratamentul VIP cu simbolurile de baza ale cardurilor si rotirile gratuite.

Jocuri Pacanele Sushi Online Gratis

 

Sushi nu este pe gustul fiecarei persoane, dar este o delicatesa japoneza si este apreciata de multi oameni. Este doar o rola de orez si poate deveni prea delicioasa. Sloturile video au multe arome cu diferite tipuri de sushi, cum ar fi Maguro tabiko, taboc abokado, hot taba tabiko si multe altele. De asemenea, puteti obtine o mana de ajutor de la soferul Wasabi, care va aduce cea mai buna plata in joc.

Caracteristicile jocului de cazino

Jocul are 5 linii de plata si, din moment ce jocul este minimalist, nu este nevoie sa va ingrijorati prea mult despre modul in care simbolurile sushi se pot alinia. Trebuie sa pastrati totul simplu. Cand primiti trei simboluri potrivite, multiplicatorul va fi aplicat la valoarea pariului pe care l-ati setat.

Simboluri de joc

Cand primiti 3 carduri VIP care joaca in joc ca scatter, obtineti de 10 ori valoarea pariului total, aceasta este indiferent daca acestea au aliniat sau nu. De asemenea, veti primi rotiri gratuite la slot machine Sushi. O pictograma wasabi shoga joaca ca o pictograma salbatica si inlocuieste alte simboluri daca poate completa linia castigatoare.

No comments

Leave a Reply