Alege Pacanele

Safari Endorphina

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Safari Endorphina

Joaca gratis pacanele Safari Endorphina onlineJocul de cazino Safari are 15 linii de plata si 5 role si ceea ce face diferit este modul in care are patru randuri in loc de trei randuri care sunt clasice. Acest lucru creste sansa de a face mai multe combinatii castigatoare.

Joaca gratis pacanele Safari Endorphina online

 

Dezvoltatorii slotului video Safari au fost atenti si au acordat atentie detaliilor. Coloana sonora a jocului evoca apusul apusului african Savannah si completeaza fundalul si imaginea bogata a imaginii. Simbolurile jocului sunt toate din viata salbatica africana, cu alte elemente care au fost asociate cu calatoriile in safari si vanatoarea de vanat mare. Simbolurile continentului din Africa sunt simbolul scatter al jocului. Jocul este proiectat cu o grafica de inalta rezolutie si este clar si curat.

Controlul jocului de cazino este usor si majoritatea se gasesc in coltul din stanga sus sau in partea de jos. Exista controale pentru a ajusta marimea pariului si pentru a seta rotirea automata. Puteti schimba si mai mult graficele si sunetul jocului. Jocul implicit limiteaza jucatorul la 10 runde. Cu toate acestea, setarea poate fi ajustata pentru a determina pierderea si castigul, timpul petrecut si numarul de castiguri acumulate.

Mandria leilor

Jocul nu include platile sau un jackpot progresiv. Acest lucru elimina sansa de a castiga premii masive. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca jucatorul nu se poate bucura de castiguri uriase. Jucatorul poate castiga chiar mai bine atunci cand reuseste sa obtina o runda de bonus.

No comments

Leave a Reply