Alege Pacanele

Stone Age Endorphina

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Stone Age Endorphina

Joaca gratis pacanele Stone Age Endorphina onlineStone Age este un slot video cu 20 de linii de plata si 5 tambururi si va va duce inapoi in timp. Chiar daca viata a fost greu in acea perioada, acum este posibil sa experimentezi ce aventura preistorica are de oferit cand te afli in confortul casei tale.

Joaca gratis pacanele Stone Age Endorphina online

 

Este timpul sa rotiti rolele acestui joc. Jocul are un jackpot de credit de 500.000. Jocul de pacanele are, de asemenea, instrumente utile care ajuta la vanatoare si colectarea castigurilor, cum ar fi rotirile gratuite si extinderea sau o caracteristica dubla sau nimic.

Masinile cu sloturi iau jucatorul in locuri diferite care le plac. Acest joc te duce in lumea brutala, tare si rece a epocii de piatra. Tamburul jocului de pacanele arata ca si cum ar fi proaspat sculptate cu materii prime de baza cum ar fi firul, pielea si lemnul. Cu toate acestea, aceasta face ca bobina sa arate ca si cum ar fi oarecum dulce. Acesta va ajuta ca spinners sunt luate inapoi intr-o lume diferita.

Simboluri de joc

Simbolurile slotului video au fost ilustrate si sunt interesante din punct de vedere vizual pentru a arata marca comerciala a instrumentului de piatra pe care il foloseau oamenii. Acesta include axe, sageti, arcuri si pumnale facute cu pietre si coliere realizate cu ajutorul dintilor feroce de fiara.

Plata jocului de pacanele este generoasa si ofera jucatorilor o sansa castigatoare. Jackpot-ul poate multiplica valoarea jocului de pana la 5000 de ori. Acesta este momentul in care jucatorul primeste cinci elefante blana pe liniile de castig active. Cea de-a doua victorie valoroasa este de 2.000 de ori liniile obtinute de cinci simboluri ale vanatorilor de sex masculin.

No comments

Leave a Reply